OVER

Al op jonge leeftijd was ik vaak in de tuin te vinden. Ik vond het heerlijk om lekker buiten bezig te zijn en de planten te zien groeien en bloeien. Toch koos ik niet meteen voor het tuinvak. Na de middelbare school begon ik enthousiast aan de Jan des Bouvrie Academie en dook in de wereld van architectuur, ruimtelijke vormgeving, styling en inrichting. Een geweldige opleiding! Maar toch miste ik iets. Totdat iemand mij vroeg: ‘Waarom combineer je jouw liefde voor vormgeving niet met je passie voor tuinen?’.

Alle puzzelstukjes vielen meteen op hun plek. Ik koos voor de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur en werkte daarna bij verschillende hoveniers en tuinarchitecten. Daar leerde ik alle facetten van de tuinarchitectuur kennen; van tuinontwerp tot tuinaanleg. Als tuinarchitect komt deze praktische kennis goed van pas bij het maken van een tuinontwerp.

, tuinontwerp Den Haag, tuinontwerper Den Haag
''Design en creativiteit brengt het beste in mij naar boven''

Met een scherp oog voor mooie contrasten en bijzondere combinaties ontwerp ik tuinen die helemaal naar wens en tegelijk verrassend zijn. Tuinen vol beleving en sfeer waarin de klant zich helemaal thuis voelt. Het geeft mij elke keer zoveel energie om samen met klanten toe te werken naar hun droomtuin.

 

Wat uw wensen ook zijn, ik maak van uw tuin graag een prachtig kunstwerk! 

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op

Enthousiast geworden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Contact